Meer weten?

Neemt u dan contact met ons op via info@farmedvisie.nl.

Junior projectmanager (M/V)

Vacature projectmanager FarMedvisie

Ben je geïnteresseerd in de ontwikkelingen in de zorg? Krijg jij energie van resultaat en heb je affiniteit met ICT en Farmacie? Dan is deze functie iets voor jou!

Junior-projectmanager (M/V)
met interesse voor de zorgsector en medicatieveiligheid

Wij zijn een groeiend bedrijf. Met onze slimme online oplossingen, zorgen we voor medicatieveiligheid en een kwalitatief beter en goedkoper medicatieproces. Dit doen we onder andere door zorgketens te integreren en in te spelen op allerlei belangrijke landelijke zorgontwikkelingen, zoals het Landelijk Schakelpunt en de Persoonlijke Gezondheids-omgeving. We zien het als een uitdaging om de zorgsector en onszelf elke dag een stukje beter maken. Onze klanten zijn Nederlandse zorginstellingen, vooral verpleeghuizen, GGZ-instellingen en zelfstandige behandelcentra. We hechten veel waarde aan langdurige relaties met onze klanten en onze partners.

De functie

Als projectmanager draag je hier actief aan bij. Je hebt de ambitie om je te ontwikkelen en je houdt van aanpakken. Je vindt het fijn om in en met een team te werken en je bent trots op wat je voor de klanten en partners van FarMedvisie doet. Je werkt intern nauw samen met onze senior projectmanager en andere collega’s.

Je taken zijn onder meer:

  • Zelfstandig en met ondersteuning van de projectmanager uitvoeren van eigen projecten
  • Organiseren van overleggen en verzorgen van verslaglegging;
  • Begeleiden van een projectteam tijdens de uitvoeringsfase van een project;
  • Acties volgen en vinger aan de pols houden m.b.t. acties vanuit diverse overleggen;
  • Documentatie van projecten;
  • Ondersteuning bij het te volgen (project)proces en actief meedenken over continue verbeteren;
  • Onderhouden van relaties met klanten en partners van FarMedvisie.

Deze functie biedt je de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen en je kennis en vaardigheden op het gebied van projectmanagement te verdiepen en te verbreden.

Jouw kwaliteiten

Wij zoeken iemand met een afgeronde HBO-studie ICT & Projectmanagement of een vergelijkbare opleiding en 1-3 jaar werkervaring.

Je bent flexibel ingesteld en van nature oplossingsgericht. Je kunt goed organiseren, behoudt het overzicht en weet dit goed vast te leggen. Je communiceert en schakelt makkelijk met zowel de interne als de externe stakeholders. Je hebt een goed analytisch vermogen en je vindt het leuk om met de klant of partner samen te werken en onze oplossingen te implementeren. Je kunt goed inschatten wanneer het tijd is om anderen bij de implementatie te betrekken.

Wat bieden wij?

Bij FarMedvisie werk je in een enthousiast team, in een informele omgeving zonder bureaucratie. Je krijgt de ruimte om zelf bij te dragen aan de verdere ontwikkeling van jouw taakgebied. Plezier in je werk is belangrijk voor ons. Je krijgt een goed salaris dat past bij je kennis en ervaring en we hebben prima arbeidsvoorwaarden. Het gaat om een functie van minimaal 32 uur.

Past dit bij jou? Dan willen we graag met jou kennis maken!
Mail jouw motivatie en CV naar Lisanne van der Linde, lisanne@farmedvisie.nl.
Kijk voor meer informatie op www.farmedvisie.eu.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.