Meer weten?

Neemt u dan contact met ons op via info@farmedvisie.nl.

Over FarMedvisie

FarMedvisie is in 2004 opgericht door Bart Hameter en Robert van Wijk. FarMedvisie heeft zich toegelegd op de medicatieveiligheid in de GGZ, verpleeghuiszorg, gehandicaptenzorg, revalidatie, ZBC’s (zelfstandige behandelcentra) en voor vrijgevestigde specialisten. Daarnaast adviseert FarMedvisie zorginstellingen en andere organisaties in de zorg op heldere wijze over de inzet van innovatieve technologie bij zorg- en medicatievraagstukken.

Op het gebied van medicatieveiligheid heeft FarMedvisie elektronische voorschrijfsystemen ontwikkeld. Zo is FarMedRx bijzonder geschikt voor zorginstellingen die zowel klinisch als poliklinisch medicatie voorschrijven en is FarMedZ toegespitst op vrijgevestigde artsen en artsen in zelfstandige behandelcentra, die poliklinisch voorschrijven.

Het gespecialiseerde team van FarMedvisie bestaat onder andere uit twee apothekers, een eigen ICT-staf en een supportdesk. Onze medewerkers zijn actief lid van de technische commissie van Z-Index van de KNMP en actief betrokken bij de ontwikkelingen rond het Landelijk Schakelpunt.