Meer weten?

Neemt u dan contact met ons op via info@farmedvisie.nl.

Administratief Medewerker Supportdesk (M/V)

FarMedvisie is een innovatief ICT-bedrijf dat zich richt op de zorgsector. FarMedvisie is ontwikkelaar van FarMedRx: een toekomstgericht, elektronisch voorschrijf- en medicatiebewakingssysteem, dat op basis van een beveiligde internetverbinding functioneert. Onze klanten zijn Nederlandse zorginstellingen, vooral verpleeghuizen en GGZ-instellingen.

De functie

Als administratief medewerker word je onderdeel van een supportteam van 6 – 7 mensen, ben je klantgericht, probleem oplossend ingesteld, opbouwend en wil je het beste voor de klant. Je vindt het fijn om in en met een team te werken en je bent trots op wat je voor de klanten van FarMedvisie doet.

De taken bestaan onder andere uit:

  • Administratieve ondersteuning van het supportdeskteam
  • Beantwoorden en doorverbinden van binnenkomend telefoonverkeer
  • Beperkt aantal supportdeskwerkzaamheden

 

Jouw kwaliteiten

  • Ervaring als administratief medewerker en kennis van medische terminologie is een pré
  • MBO-opleidingsniveau
  • Communicatief vaardig en spreek je goed Nederlands
  • Gestructureerd, leergierig, nauwkeurig en heb je een verantwoordelijkheidsgevoel
  • Snel kunnen schakelen in een dynamische werkomgeving

 

Wat bieden wij?

Bij FarMedvisie werk je in een enthousiast team, in een informele omgeving zonder bureaucratie. Je krijgt de ruimte om zelf bij te dragen aan de verdere ontwikkeling van procedures voor jouw taakgebied. Plezier in je werk is belangrijk voor ons. Je krijgt een goed salaris dat past bij je kennis en ervaring en we hebben prima arbeidsvoorwaarden. Het gaat om een functie van minimaal 20 – 24 uur, bij voorkeur verdeeld over 5 ochtenden.

Past dit bij jou? Dan willen we graag met jou kennis maken!

Mail jouw motivatie en CV naar Lisanne van der Linde, lisanne@farmedvisie.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

——————————————————————————————————————————————–

Supportdeskmedewerker (M/V)

FarMedvisie is een innovatief ICT-bedrijf dat zich richt op de zorgsector. FarMedvisie is ontwikkelaar van FarMedRx: een toekomstgericht, elektronisch voorschrijf- en medicatiebewakingssysteem, dat op basis van een beveiligde internetverbinding functioneert. Onze klanten zijn Nederlandse zorginstellingen, vooral verpleeghuizen en GGZ-instellingen.

De functie

FarMedvisie hecht veel waarde aan langdurige relaties met haar klanten en een zorgvuldige omgang met de persoonsgegevens van cliënten van zorginstellingen. Als supportdesk-medewerker ben je klantgericht, probleem oplossend ingesteld, opbouwend en wil je het beste voor de klant. Je wilt je kennisniveau continu ontwikkelen. Je vindt het fijn om in en met een team te werken en je bent trots op wat je voor de klanten van FarMedvisie doet. Je werkt intern nauw samen met onze apothekers en ICT.

Er is strategisch gekozen om de supportwerkzaamheden te verbreden met het testen van onze software, documentatie, relatie-/applicatiebeheer en opleiden. In de realisatie van deze verbreding heb jij een belangrijke rol.

Jouw kwaliteiten

Wij zoeken iemand met interesse voor ICT en de gezondheidszorg. Ervaring als ICT supportdeskmedewerker, farmakundige en kennis van medische terminologie is een pré. Je hebt een goed analytisch vermogen en je vindt het leuk om te ‘graven’ naar de oorzaak van een probleem. Je kunt goed inschatten wanneer het tijd is om een probleem over te dragen. Daarnaast:

– heb je een HBO-opleidingsniveau
– ben je communicatief, gestructureerd, leergierig, nauwkeurig en heb je verantwoordelijkheidsgevoel
– kun je goed samenwerken, maar werk je ook graag zelfstandig
– kun je snel schakelen in een dynamische werkomgeving.

Wat bieden wij?

Bij FarMedvisie werk je in een enthousiast team, in een informele omgeving zonder bureaucratie. Je krijgt de ruimte om zelf bij te dragen aan de verdere ontwikkeling van procedures voor jouw taakgebied. Plezier in je werk is belangrijk voor ons. Je krijgt een goed salaris dat past bij je kennis en ervaring en we hebben prima arbeidsvoorwaarden. Het gaat om een functie van 32 – 40 uur, in ieder geval voor de hele woensdag, donderdag en vrijdag.

Past dit bij jou? Dan willen we graag met jou kennis maken!

Mail jouw motivatie en CV naar Lisanne van der Linde, lisanne@farmedvisie.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

——————————————————————————————————————————————————————

PHP Back-end developer (M/V)

Bij FarMedvisie werken wij dagelijks hard aan het verbeteren van medicatieveiligheid. Dat doen wij met ons moderne medicatievoorschrijf- en bewakingssysteem (EVS), onze apotheeksysteem-oplossingen en door het realiseren van ketenintegratie. Onze klanten zijn grote en kleinere Nederlandse zorginstellingen en hun apothekers. Voor onze klanten hebben wij in de afgelopen 14 jaar succesvol bijgedragen aan een grotere medicatieveiligheid, procesoptimalisatie en kostenbesparing.

Wie ben jij?

We zoeken een slimme en enthousiaste collega met interesse voor farmacie, logistiek en ICT. Een teamspeler, die ons ontwikkelteam komt versterken.

– Je beschikt over een goed ontwikkeld analytisch vermogen
– Je bent van nature gestructureerd en resultaatgericht
– Je bent daadkrachtig, flexibel, communicatief
– Je bent gericht op verbeteren
– Je bent nieuwsgierig en kritisch en hebt een lerende houding
– Je kunt net zo goed samenwerken, als zelfstandig opereren
– Je bent integer en transparant

Wat kan jij?

– Je kent de talen PHP, JavaScript, HTML en CSS beter dan je Nederlandse taal en bent bekend met MySQL, AJAX en jQuery
– Je kan goed overweg met API’s en webservices en kan deze zelf ook ontwikkelen
– Je ademt object georiënteerd en programmeert volgens het MVC patroon
– Je werkt met Symfony en doctrine , hoewel een ander framework voor jou ook geen probleem is

Wat ga jij bij ons doen?

– Je werkt in het scrumteam mee aan de ontwikkeling van FarMedRx en diverse andere oplossingen
– Je denkt mee over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten
– Je krijgt de ruimte om zelf ideeën te ontwikkelen en uit te voeren
– Object georiënteerd programmeren
– Het delen van kennis met je collega’s op het gebied van ontwikkelen

Wie zijn wij?

Bij ons werk je in een enthousiast en professioneel team bestaande uit 20 medewerkers. De cultuur is informeel, zonder bureaucratie. We werken hard, zetten een tandje bij als het nodig is, en we hebben ‘goed is niet goed genoeg’ als motto. Continu verbeteren van onszelf en ons product staat voorop. Waar het vastloopt, zoeken we naar de beste oplossing.

Ieder van ons heeft de vrijheid, de verantwoordelijkheid en het vertrouwen om zelf bij te dragen aan de verdere professionalisering van onze dienstverlening en de eigen groei. Plezier in het werk vinden wij belangrijk.

Past dit bij jou? Dan willen we graag met jou kennis maken!

Mail jouw motivatie en cv naar Lisanne van der Linde – Hendrikse, lisanne@farmedvisie.nl. Je ontvangt binnen een week bericht van ons. In de gesprekken die volgen, willen we elkaar zowel inhoudelijk als persoonlijk beter leren kennen. De functie is voor minimaal 32 uur. Vanzelfsprekend krijg je een goed salaris, dat past bij jouw kennis en ervaring en hebben we goede arbeidsvoorwaarden, zoals een premievrij pensioen.

Heb je vooraf inhoudelijke vragen? Dan zorgt Lisanne, dat je wordt teruggebeld. Zij is bereikbaar op 088-1230701.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.