Meer weten?

Neemt u dan contact met ons op via info@farmedvisie.nl.

Integratiespecialist (M/V)

Wil jij bijdragen aan medicatieveiligheid in de zorg? Ben je geïnteresseerd in systeemkoppelingen en de technische kant van ketenintegratie in de zorg? Krijg jij energie van een tevreden klant en heb je affiniteit met ICT? Dan is deze functie iets voor jou!

FarMedvisie is een innovatief ICT-bedrijf dat zich richt op de zorgsector. FarMedvisie is o.a. ontwikkelaar van FarMedRx: een toekomstgericht, elektronisch voorschrijf- en  medicatiebewakingssysteem, dat op basis van een beveiligde internetverbinding functioneert. Onze klanten zijn Nederlandse zorginstellingen, vooral verpleeghuizen, GGZ-instellingen en zelfstandige behandelcentra.

De functie

De functie heeft twee primaire aandachtsgebieden. Ten eerste de koppelingen met onze ketenpartners en daarnaast migratie/conversie-trajecten. Vanuit beide aandachtsgebieden werk je intern nauw samen met ons supportteam, systeembeheer en projectmanagement.

Als integratiespecialist ben je verantwoordelijk voor het beheer en de ontwikkeling van de koppelingen van onze software-oplossingen met onze ketenpartners zoals Elektronische Patiënten/Cliënten Dossiers, apotheeksystemen, ERP-systemen en Toedieningsregistratiesystemen. Daarnaast ondersteun je als integratiespecialist in de afhandeling van klantvragen over deze koppelingen. Bij problemen in de koppeling werk je met onze partner of klant gericht aan een oplossing van het probleem. Je bent een vraagbaak voor collega’s en draagt zorg voor goede documentatie.

Voor migratietrajecten adviseer je over de conversiestrategie en leg je deze vast in een plan. Je verzameld data uit diverse bronnen om deze daarna te analyseren, op te schonen, te transformeren en te valideren. Om deze vervolgens te importeren of converteren. De migratiesoftware is een in-house ontwikkelde tool, waarbij je betrokken bent bij de verdere doorontwikkeling hiervan. Dit kan alleen als jij actief meedenkt in procesverbetering, het ontwikkelen van hulpmiddelen en het optimaliseren van onze migratiedienstverlening.

Jouw kwaliteiten

Wij zoeken iemand met interesse voor ICT integratievraagstukken in de gezondheidszorg . Je hebt een goed analytisch vermogen en je vindt het leuk om in samenwerking te zoeken naar de achterliggende oorzaak van problemen. Je krijgt energie van het verwerken van data zodat deze op een juiste manier in onze systemen komt. 

Daarnaast:

  • heb je een HBO Informatica, technische bedrijfskunde of een vergelijkbare opleiding afgerond
  • heb je 3-5 jaar relevante werkervaring in datamanagement en/ of data-analyse, als technisch consultant en/of ketenintegratiespecialist, bij voorkeur in de zorg 
  • ben je analytisch, gestructureerd, leergierig, stressbestendig en nauwkeurig met een gezond verantwoordelijkheidsgevoel
  • kun je goed samenwerken, maar werk je ook graag zelfstandig 
  • beschik je over kennis van applicatiearchitectuur, relationele databases, netwerken en koppelingen zoals HL7 en/of FHIR.

Wat bieden wij?

Bij FarMedvisie werk je in een enthousiast team, in een informele omgeving zonder bureaucratie. Je krijgt de ruimte om zelf bij te dragen aan de verdere ontwikkeling van FarMedvisie. Plezier in je werk is belangrijk voor ons. Je krijgt een goed salaris dat past bij je kennis en ervaring en we hebben prima arbeidsvoorwaarden. Het gaat om een functie van 32 – 40 uur.

Past dit bij jou? Dan willen we graag met jou kennis maken!

Mail jouw motivatie en CV naar Lisanne van der Linde, lisanne@farmedvisie.nl. 

Kijk voor meer informatie op www.farmedvisie.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.