Meer weten?

Neemt u dan contact met ons op via info@farmedvisie.nl.

PHP Back-end developer (M/V)

FarMedvisie maakt gespecialiseerde software voor de zorg. Binnen de ICT in de zorg is er sprake van ketenintegratie en daar zitten wij middenin. Doordat de keten in beweging blijft, is er sprake van een uitdagende en dynamische context. Voor onze software, het elektronisch voorschrijf- en toediensysteem (EVS) zijn kwaliteit, medicatieveiligheid en informatieveiligheid de belangrijkste pijlers. Het gebruik van ons EVS voorkomt fouten bij voorschrijven, logistiek en het toedienen van de medicatie. 

Wij zoeken een PHP back end developer

Wij werken hard aan de doorontwikkeling van ons EVS, zoals rapportages, koppelingen met ECD’s en eTDR oplossingen en slimme oplossingen die onze gebruikers dagelijks tijd en moeite schelen. Maar vooral medicatie- en informatieveiligheid garanderen.

Daarnaast realiseren we samen met andere ICT leveranciers in de zorg, het meerjaren project Kickstart. Met subsidie van de overheid tonen we in productie aan dat softwareleveranciers gestructureerd onderling kunnen communiceren, waarmee zorgverleners tijdig over de juiste informatie beschikken en het aantal medicatiefouten drastisch afneemt.

Wil je vanuit een gepassioneerd en gezellig team werken aan verbeterde zorg in Nederland en dit project tot een goed einde brengen, dan zoeken wij jou! 

Wie ben jij?

 • Je bent pro actief en enthousiast
 • Je bent praktisch en doelgericht
 • Je werkt gestructureerd en houdt van doorpakken
 • Je bent nieuwsgierig en leergierig, maar hebt tegelijkertijd een kritische blik
 • Je bent een teamspeler maar werkt tegelijkertijd ook graag zelfstandig
 • Je bent communicatief vaardig

Wat kan jij?

 • Je kan snel nieuwe dingen leren
 • Je kan goed luisteren naar je teamleden en brengt jouw kennis over naar het team
 • Je kan uitstekend overweg met PHP, Symfony, Doctrine en MySQL
 • Je schuwt frontend development niet
 • De termen OOP en MVC zijn voor jou vanzelfsprekend

Wat ga jij bij ons doen?

 • Onze ontwikkelaars werken in 3 scrumteams aan verschillende projecten. Jouw plek zal in een van de teams zijn, afhankelijk van waar je interesses en ervaringen liggen;
 • Naast onderhoud aan onze systemen, refactoren van oude code naar mooie nieuwe code, werken we aan mooie klantfeatures die vanuit onze commerciële afdeling de ontwikkelstraat in komen;
 • Sprints, daily, refinements, sprint review en -retrospective zijn bij ons normaal. Maar soms ook buiten de gebaande paden om gewoon eens een pizza-avond om wat mooie nieuwe dingen te ontdekken en implementeren;
 • Werken aan de nieuwste standaarden in berichtenuitwisseling. Moderner dan dit kan niet. Berichtenuitwisseling ontwikkelen in zowel HL7v3 als HL7 FHIR, de communicatiestandaarden voor onderlinge uitwisseling in de zorg;

Wie zijn wij?

Bij ons werk je in een enthousiast en professioneel team bestaande uit 30 medewerkers. We werken hard, zetten een tandje bij als het nodig is, en we hebben ‘goed kan altijd beter’ als motto. Continu verbeteren van onszelf en ons product staat voorop. De cultuur is informeel, zonder bureaucratie. Tevens vinden we een goede werk- en privébalans belangrijk.

Ieder van ons krijgt de vrijheid, de verantwoordelijkheid en het vertrouwen om zelf bij te dragen aan de verdere professionalisering van onze dienstverlening en de eigen groei. Eigenaarschap, het omarmen van verandering  en nieuwsgierigheid  vinden wij belangrijke eigenschappen.

Past dit bij jou? Dan willen we graag met jou kennis maken!

Mail jouw motivatie en cv naar Lisanne van der Linde, l.vanderlinde@farmedvisie.nl. Je ontvangt binnen een week bericht van ons. In de gesprekken die volgen, willen we elkaar zowel inhoudelijk als persoonlijk beter leren kennen. Een assessment is onderdeel van onze kennismaking. Het gaat om een functie van minimaal 32 uur. Vanzelfsprekend krijg je een goed salaris, dat past bij jouw kennis en ervaring en hebben we goede arbeidsvoorwaarden, zoals een premievrij pensioen.

Heb je vooraf inhoudelijke vragen? Dan zorgt Lisanne, dat je wordt teruggebeld. Zij is bereikbaar op 088-1230701.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.