Meer weten?

Neemt u dan contact met ons op via info@farmedvisie.nl.

Operational Risk Manager

FarMedvisie maakt gespecialiseerde software voor de zorg. Met onze software maken wij verbinding, maken ketenintegratie waar. Doordat de keten in beweging blijft, is er sprake van een zeer uitdagende en dynamische context.  Voor onze software, het elektronisch voorschrijf- en toediensysteem (EVS) zijn connectiviteit, kwaliteit, medicatieveiligheid en informatieveiligheid de belangrijkste pijlers. Het gebruik van ons EVS voorkomt fouten bij voorschrijven, logistiek en het toedienen van de medicatie. Samen met onze klanten maken we de zorg elke dag beter.

Onze klanten zijn voornamelijk de grotere zorginstellingen in de geestelijke gezondheidszorg en ouderenzorg. De apothekers van deze zorginstellingen maken gebruik van onze apotheeksysteem-oplossingen. 

Wij ondersteunen de voorschrijvers en toedieners van medicatie effectief bij het adequaat en efficiënt behandelen van hun cliënten. Samen met onze klanten willen we ervoor zorgen dat de behandelaren zo min mogelijk tijd besteden aan administratieve taken en zo meer tijd overhouden voor de patiënt.  

Wij zoeken een Operational Risk Manager

In deze innovatieve en beweeglijke setting zoeken wij een Operational Risk Manager voor een stevige countervailing power, voor balans in onze organisatie. Wil je in een gepassioneerde en professionele organisatie bijdragen aan verbeterde zorg in Nederland en gaat jouw hart sneller kloppen van quality en risk management, dan komen wij graag in gesprek met jou.

Het EVS is een medisch hulpmiddel en valt onder de Medical Device Regulation (MDR). De certificering voor MDR is gaande.

Naast internationale standaarden voor medisch hulpmiddelen (IEC 62304, 62366 en ISO 27001, 14385 en 14971), moeten we ook aan nationale wetgeving en standaarden voldoen. Kortom, veel uitdaging om het kwaliteitsmanagementsysteem hier werkbaar op te laten aansluiten, zeker in een continu beweeglijke omgeving.

Wie ben jij?

 • Je bent proactief en enthousiast
 • Je bent praktisch en doelgericht
 • Je werkt gestructureerd en houdt van doorpakken
 • Je bent nieuwsgierig en leergierig en stelt de juiste vragen
 • Je bent communicatief vaardig
 • Je bent stevig en constructief in je feedback
 • Je hebt altijd een kritische blik, maar weet de grens tussen noodzakelijk en praktisch haalbaar te bewaken

Wat kan jij?

 • Je hebt WO werk- en denkniveau
 • Je hebt een sterke affiniteit met ICT
 • Je hebt kennis van en ervaring met risicomanagement. Ervaring met risicomanagement op het gebied van medische hulpmiddelen is een pre
 • Je hebt kennis van en ervaring met kwaliteitsmanagement. Ervaring met ISO 13485 is een pre
 • Je hebt de vaardigheid om een organisatie op diverse niveaus aan te spreken en gaat een discussie niet uit de weg

Wat ga jij bij ons doen?

 • Je bent als MT lid verantwoordelijk voor het kwaliteitsmanagementsysteem en voor praktisch gebruik hiervan binnen de organisatie
 • Je zorgt samen met de organisatie voor continue procesverbeteringen (CAPA-proces) en rapporteert hierover aan het MT
 • Je adviseert over het beleid ten aanzien van quality en riskmanagement
 • Je helpt de teams bij het opstellen van praktische kpi’s op het gebied van kwaliteit en riskmanagement. Je rapporteert en analyseert de kpi’s
 • Je geeft het proces van interne audits vorm en bent verantwoordelijk dat deze tijdig uitgevoerd zijn
 • Je begeleidt de externe audits en bereid deze voor

Wie zijn wij?

Bij ons werk je in een enthousiast en professioneel bedrijf, bestaande uit 30 medewerkers. We werken hard, zetten een tandje bij als het nodig is en we hebben ‘goed kan altijd beter’ als motto. Het continu verbeteren van onszelf en ons product staat voorop. De cultuur is informeel, zonder bureaucratie. Tevens vinden we een goede werk- en privébalans belangrijk.

Ieder van ons krijgt de vrijheid, de verantwoordelijkheid en het vertrouwen om zelf bij te dragen aan de verdere professionalisering van onze dienstverlening en de eigen groei. Eigenaarschap, het omarmen van verandering en nieuwsgierigheid vinden wij belangrijke eigenschappen.

Past dit bij jou? Dan willen we graag met jou kennis maken!

Mail jouw motivatie en cv naar Lisanne van der Linde – Hendrikse, lisanne@farmedvisie.nl. Je ontvangt binnen een week bericht van ons. In de gesprekken die volgen, willen we elkaar zowel inhoudelijk als persoonlijk beter leren kennen. Een assessment is onderdeel van onze kennismaking. Het gaat om een functie van minimaal 28 uur. Vanzelfsprekend krijg je een goed salaris, dat past bij jouw kennis en ervaring en hebben we goede arbeidsvoorwaarden, zoals een premievrij pensioen.

Informatie over FarMedvisie vind je op www.farmedvisie.nl.

Heb je vooraf inhoudelijke vragen? Dan zorgt Lisanne, dat je wordt teruggebeld. Zij is bereikbaar op 088-1230701.