Meer weten?

Neemt u dan contact met ons op via info@farmedvisie.nl.

Technisch supportdesk medewerker (2e lijn)

FarMedvisie maakt gespecialiseerde software voor de zorg. Binnen de ICT in de zorg is er sprake van ketenintegratie. Tussen het dossier van de cliënt (EPD/ECD) en de uitgifte van medicatie via de apotheker zit een hele wereld van elektronisch voorschrijven, toedienen, aftekenen en verstrekken. In die wereld beweegt FarMedvisie zich met haar software oplossing.

Doordat de keten in beweging blijft, is er sprake van een uitdagende en dynamische context. Elke dag verandert er iets of komt er een nieuwe ontwikkeling bij die gevolgd moet worden. Voor onze software, het elektronisch voorschrijf- en toediensysteem (EVS), zijn kwaliteit, medicatieveiligheid en informatieveiligheid de belangrijkste pijlers. Het gebruik van ons EVS voorkomt fouten bij voorschrijven, logistiek en het toedienen van de medicatie. Niet een geheel onbelangrijk onderdeel van het zorgproces lijkt ons dus.

Kom je ons team versterken?

Bij FarMedvisie werk je in een enthousiast en professioneel team bestaande uit 30 medewerkers. We werken hard, zetten een tandje bij als het nodig is, en we hebben ‘elke dag een beetje beter’ als motto. Continu verbeteren van onszelf en ons product staat voorop. De cultuur is informeel, zonder bureaucratie. Tevens vinden we een goede werk- en privébalans belangrijk.

Ieder van ons krijgt de vrijheid, de verantwoordelijkheid en het vertrouwen om zelf bij te dragen aan de verdere professionalisering van onze dienstverlening en de eigen groei. Eigenaarschap, het omarmen van verandering  en nieuwsgierigheid  vinden wij belangrijke eigenschappen.

Wie zijn wij

FarMedvisie hecht veel waarde aan langdurige relaties met haar klanten. Als technisch supportdesk-medewerker ben je klantgericht, probleem oplossend ingesteld, opbouwend en wil je het beste voor de klant. Je wilt je kennisniveau continu verhogen. Je vindt het fijn om in en met een team te werken en je bent trots op wat je voor de klanten van FarMedvisie op het gebied van ketenintegratie doet.

Als technisch supportdesk medewerker ben je de connectie tussen onze supportdesk en onze systeembeheerders. Dit houdt in dat je op meerdere vlakken binnen onze organisatie een aanspreekpunt bent voor je collega’s, maar ook vanuit de klant vragen zal beantwoorden. Zowel telefonisch als via digitale wegen. Verder werk je nauw samen met ontwikkelaars, apothekers en projectmanagers. Een veelzijdige functie dus!

Binnen FarMedvisie bieden we je de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen. Zo kan je werken aan interne projecten en implementaties, maar zal ook interne efficiencyverbetering altijd onder de aandacht zijn.

Wie ben jij?

 • Je bent pro actief en enthousiast
 • Je hebt een goed analytisch vermogen
 • Je werkt gestructureerd en houdt van aanpakken
 • Je werkt secuur en je weet hoe je moet omgaan met privacygevoelige informatie
 • Je bent nieuwsgierig en leergierig, maar hebt tegelijkertijd een kritische blik
 • Je bent communicatief vaardig
 • Je hebt een technische achtergrond, ervaring met Office365
 • Ervaring met koppelingen of programmeren is een pré
 • Ervaring met Windows Servers en/of Linux is een pré

 

Wat ga je bij ons doen?

Je werkt in ons Supportteam nauw samen met het gehele bedrijf. Support calls komen zowel via ons ITSM systeem als via e-mail en telefoon binnen. Veelal worden de support vragen door het supportteam zelf onderzocht, maar voor sommige zaken zal een lijntje met een van de technische mensen nodig zijn. Het is dus van belang dat je intern goed kan schakelen, zodat de probleemstelling duidelijk en helder kan worden overgebracht. Verder staat collegialiteit hoog in het vaandel.

Verder is onze klant het aller belangrijkste. Verantwoordelijkheid voor een supportvraag is essentieel om aan ons SLA verplichtingen te voldoen. Verantwoordelijkheid nemen en houden is dus vereist.

Arbeidsvoorwaarden

 • Salaris afhankelijk van ervaring en kennisniveau
 • Reiskostenvergoeding 23 cent per km
 • Moderne werkplek van alle gemakken voorzien
 • Thuiswerkvergoeding en ondersteuning
 • 25 vakantiedagen (voor 40-urige werkweek)
 • Pensioenregeling, 100% premie betaald door werkgever
 • Gezellige collega’s en veel leuke personeelsuitjes

Past dit bij jou? Dan willen we graag met jou kennis maken!

Mail jouw motivatie en cv naar Lisanne van der Linde, l.vanderlinde@farmedvisie.nl. Je ontvangt binnen een week bericht van ons. In de gesprekken die volgen, willen we elkaar zowel inhoudelijk als persoonlijk beter leren kennen.

Het gaat om een functie van minimaal 32 uur. Vanzelfsprekend krijg je een goed salaris, dat past bij jouw kennis en ervaring en hebben we goede arbeidsvoorwaarden, zoals een premievrij pensioen en een bonusregeling.

Heb je vooraf inhoudelijke vragen? Dan zorgt Lisanne dat je wordt teruggebeld. Zij is bereikbaar op 088-1230701.